divendres, 5 de desembre del 2014

LA PAH-GIRONA-SALT VOLEM LA INDEPENDÈNCIA DELS PODERS ECONÒMICS ESPECULADORS (ELS BANCS I LA SAREB HO SÓN)

(VERSIÓN EN CASTELLANO AL FINAL DEL DOCUMENTO)

LA PAH-GIRONA-SALT VOLEM LA INDEPENDÈNCIA DELS PODERS ECONÒMICS ESPECULADORS, COM HO SÓN ELS BANCS I LA SAREB:

Avui fa un any d'aquest tweet del PARLAMENT DE CATALUNYA on es comunica que CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP van aprovar una moció per a destinar els pisos del BLOC-SALT a lloguers socials per a les famílies que els ocupaven.


Ens preguntem:
1.- EL PARLAMENT HA FET ALGUN PAS PER COMPLIR EL QUE VA APROVAR SOBRE EL BLOC-SALT???????
2.- QUÈ HA PASSAT AMB ELS 600 HABITATGES DE LA SAREB QUE VAN ANUNCIAR QUE PASSAVEN A LLOGUERS SOCIALS GESTIONATS PER LA GENERALITAT???????

LA PAH-GIRONA-SALT VOLEM QUE TOTS ELS PISOS DE LA SAREB A SALT I A GIRONA ES DESTININ A LES PERSONES I FAMÍLIES QUE ELS NECESSITEN. I PENSEM QUE AQUESTA MESURA S'HAURIA DE FER EXTENSIVA ARREU DE CATALUNYA I DE L'ESTAT:

Volem que el PARLAMENT decreti L'EMERGÈNCIA HABITACIONAL i prengui totes les mesures necessàries per a protegir a les persones menors d'edat i adultes que pateixen situacions de vulnerabilitat. I tota persona sense habitatge o amb risc de quedar-se al carrer ho està.


LA MAJOR PART DEL PARLAMENT SEGUEIX AL COSTAT DELS BANCS I LA SAREB. CALEN PERSONES A LA POLÍTICA QUE TREBALLIN PER AL BÉ COMÚ:

I ara per a treballar pel BÉ COMÚ vol dir que els HABITATGES BUITS DE BANCS I DE LA SAREB s'han de posar a disposició de les PERSONES QUE ELS NECESSITEN, en lloc de permetre que se'ls quedin els FONS VOLTORS PER ESPECULAR.



VERSIÓN EN CASTELLANO

LA PAH-GIRONA-SALT QUEREMOS LA INDEPENDENCIA DE LOS PODERES ECONÓMICOS ESPECULADORES, COMO LO SON LOS BANCOS Y LA SAREB:

Hoy hace un año de este tweet del PARLAMENT DE CATALUNYA donde se comunica que CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA y CUP aprobaron una moción para destinar los pisos del BLOQUE-SALT a alquileres sociales para las familias que los ocupaban.

TEXTO DEL TWEET: "Aprobada moción ERC para que el bloque ocupado de Salt se pueda destinar a alquiler social. Todos a favor menos PPC (Partido Popular de Catalunya) i Cs (Ciutadans), que se abstienen."

Nos preguntamos:
1.- ¿¿¿EL PARLAMENTO HA DADO ALGÚN PASO PARA CUMPLIR LO QUE APROBÓ SOBRE EL BLOQUE-SALT???
2.- ¿¿¿QUÉ HA PASADO CON LAS 600 VIVIENDAS DE LA SAREB QUE ANUNCIARON QUE PASABAN A ALQUILERES SOCIALES GESTIONADOS POR LA GENERALITAT???

LA PAH-GIRONA-SALT QUEREMOS QUE TODOS LOS PISOS DE LA SAREB EN SALT Y EN GIRONA SE DESTINEN A LAS PERSONAS Y FAMILIAS QUE LOS NECESITAN. Y PENSAMOS QUE ESTA MEDIDA SE DEBERÍA DE HACER EXTENSIVA A TODA CATALUNYA Y TODO EL ESTADO ESPAÑOL:

Queremos que el PARLAMENTO DE CATALUNYA decrete La EMERGENCIA HABITACIONAL y tome todas las medidas necesarias para proteger a las personas menores de edad y adultas que sufren situaciones de vulnerabilidad. Y una persona sin vivienda o con riesgo de quedarse en la calle lo está.


LA MAYOR PARTE DEL PARLAMENTO SIGUE JUNTO A LOS BANCOS Y LA SAREB. HACEN FALTA PERSONAS EN LA POLÍTICA QUE TRABAJEN PARA EL BIEN COMÚN:

Y ahora trabajar para el BIEN COMÚN quiere decir que las VIVIENDAS VACÍAS DE BANCOS Y DE LA SAREB se han de poner a disposición de las PERSONAS QUE LAS NECESITAN, en lugar de permitir que se las queden los FONDOS BUITRES PARA ESPECULAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada