dijous, 27 de novembre del 2014

DEMÀ DIVENDRES RODA DE PREMSA DE LA PAH GIRONA-SALT: SENTÈNCIA I RECURS JUDICI MARTA I DORIS I ATUREM EL DESNONAMENT DEL JOSEP




DEMÀ DIVENDRES DIA 28 A LES 10:30H. RODA DE PREMSA PER COMUNICAR SENTÈNCIA JUDICIAL CONTRA MARTA AFUERA I DORIS PÉREZ PER L'ACCIÓ PACÍFICA ALS JUTJATS DEL DIA 15 DE MARÇ DE 2013:

Durant la roda de premsa us entregarem la sentència i el recurs a la mateixa.

LA RODA DE PREMSA TINDRÀ LLOC A LES PORTES DE CASA DEL COMPANY JOSEP FERNÁNDEZ, AL C/ MAJOR 173 DE SALT.

ÉS LA SISENA VEGADA QUE ESTEM ATURANT EL DESNONAMENT DEL JOSEP I LA TERCERA QUE EL JUTJAT D'INSTRUCCIÓ 2 DE GIRONA L'HA PROGRAMAT EN OBERT: AQUEST COP DEL 18 DE NOVEMBRE FINS EL 9 DE DESEMBRE.


Es tracta d'un autèntic maltractament, una situació molt i molt dura pel Josep. El cas té trets similars al de l'àvia Carmen de Vallecas, on també és un subhastero qui promou el desnonament, després de quedar-se els dos habitatges del Josep, on també hi vivia el seu fill. 

LA DECEBEDORA TAULA D'EMERGÈNCIA HABITACIONAL DE LA GENERALITAT I LA MANCA DE VOLUNTAT POLÍTICA DE CiU:

Fa més d'un any que el Josep va entrar per escrit a l'Ajuntament de Salt i a la Generalitat la petició d'entrada a la suposada Taula d'Emergència de la Generalitat i fins avui cap de les dues administracions ha donat una alternativa habitacional. Les dues administracions han girat l'esquena a la situació del Josep.

I DISSABTE LA PAH-GIRONA-SALT ENS SUMEM ALS ACTES DE LES MARXES PER LA DIGNITAT:

- A les 12:30h. CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE LA LLIBERTAT on farem un acte d'HOMENATGE A LES VÍCTIMES DELS DESNONAMENTS.

- I a les 15:00h. la PAH-GIRONA-SALT agafarem un bus que surt des de Girona i Salt per sumar-nos a la GRAN MAREA BLANCA ANTIPRIVATITZADORA A LLEIDA EN DEFENSA DE LA SANITAT 100% PÚBLICA I DE QUALITAT.

EL PRESIDENT MAS, EL DOCTOR JEKYLL I MR. HIDE CATALÀ:

Hem decidit fer l'esforç de sumar-nos a aquesta mobilització perquè mentre el President Mas i tota CiU es dediquen a escampar cortines de fum aprofitant la qüestió del moviment del Poble Català per la Independència, el mateix President Mas i tota CiU escuarteren-privatitzen la SANITAT CATALANA a cop de retallades brutals!! Volem inundar Lleida amb la GRAN MAREA BLANCA ANTIPRIVATITZADORA per dir clar i català a CiU: No volem el consorci de la privatització, volem una SANITAT PÚBLICA DE QUALITAT 100% PÚBLICA!

Per més informació, ens podeu contactar a 636380002 o pahgirona@gmail.com 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada