dissabte, 4 d’abril del 2015

CIU VOL INJECTAR DINERS PÚBLICS A LA BANCA COMPRANT PISOS A SALT QUE PROVENEN D'ESTAFATS PER LES HIPOTEQUES

(VERSIÓN EN CASTELLANO AL FINAL DEL DOCUMENTO)



CiU VOL INJECTAR 2,5 MILIONS D'EUROS PÚBLICS A LA BANCA A TRAVÉS DE LA COMPRA D'UNS 100 PISOS A SALT QUE PROVENEN DE PERSONES QUE HAN PATIT L'ESTAFA HIPOTECÀRIA.
Volem remarcar que els pisos que ara CiU vol comprar, són habitatges que els bancs han estat robant a persones i famílies treballadores, tant amb nacionalitat com sense, a través de l'enorme estafa de les hipoteques, que repetim ha afectat a bona part de la població, migrada o no.
LA MESURA ÉS UN ACTE ELECTORALISTA PER INTENTAR ENGANYAR A COP DE DESINFORMACIÓ A LA POBLACIÓ, FENT VEURE QUE FAN I EN REALITAT TRAIR AL POBLE REGALANT RECURSOS ECONÒMICS ALS BANCS, COM ÉS MARCA DE CiU I DEL PP.
Aquests 100 pisos dels quals s'està parlant són completament insuficients per atendre l'enorme emergència habitacional, ja que ara moltíssimes persones s'acumulen en 'pisos patera', provocant una situació insostenible. L'Ajuntament no ha fet públiques les dades sobre aquesta situació que la PAH-GIRONA-SALT hem estat denunciant de forma reiterada.
ÉS TAMBÉ MOLT GREU QUE CiU A LA GENERALITAT I A L'AJUNTAMENT DE SALT, ESTIGUIN IGNORANT LA LLEI CATALANA QUE QUE PERMET SANCIONAR A LES ENTITATS QUE MANTENEN PISOS BUITS. I ÉS MÉS GREU QUE AIXÒ PASSI A SALT, ON LA SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA HABITACIONAL ÉS MOLT INTENSA I ON L'ESTAFA HIPOTECÀRIA ES VA DUR A TERME AMB ESPECIAL INTENSITAT.
Fa més d'un any que la PAH-GIRONA-SALT vam aconseguir que l'Ajuntament aprovés una moció on es comprometia a tramitar les denuncies contra els bancs que incomplissin aquesta llei esmentada. I l'equip de govern de CiU no ha donat cap pas endavant per complir amb la llei ni amb la moció.
Cal dir que l'estafa hipotecària ha adquirit una dimensió molt superior a Salt, si la comparem amb altres municipis i ciutats. Tot i que no es coneixen dades oficials per poblacions, la nostra tasca del dia a dia ens permet afirmar que Salt és una de les zones més afectades pels desnonaments de tota Catalunya i d'arreu de l'Estat.
La població migrada té un alt grau de desconeixement sobre com defensar-se. A això cal sumar-hi que a les administracions judicials i a l'Ajuntament de Salt han rebut de forma sistemàtica un tracte clarament discriminatori en negatiu, que ha perjudicat o impossibilitat la seva defensa efectiva alhora de defensar el seu Dret a l'Habitatge.
PER QUÉ PODRIEN SERVIR ELS 2.5 MILIONS D'EUROS?
1.- ÉS NECESSARI I URGENT QUE ES DECLARI LA POBLACIÓ DE SALT COM A ZONA D'EMERGÈNCIA HABITACIONAL i que s'aturin els desnonaments d'hipoteques i desallotjaments d'ocupacions impulsats pels bancs, que cada dia es produeixen a Salt, quan la persona o família no té els recursos suficients per viure amb dignitat. La Generalitat hauria de fer extensiva aquesta declaració d'Emergència Habitacional a tots els desnonaments de persones o famílies d'arreu de Catalunya.
2.- Organitzar l'ocupació dels pisos buits dels bancs per part de les persones i famílies que patissin desnonaments de lloguers de particupars.
3.- Empadronar a les persones i famílies que estan ocupant pisos de bancs ja que la llei assenyala que l'administració local té l'obligació d'empadronar a les persones al lloc on viuen.
4.- Aplicar urgentment polítiques de rescat de les persones: Recuperació socialitzada d'aliments, atenció especial a la infancia, suport institucional a l'autoorganització de col·lectius per superar l'EMERGÈNCIA VIVENCIAL A SALT.
5.- Suport institucional a les ocupacions d'habitatges ara propietat de bancs: suport jurídic, de serveis socials i econòmic a les famílies que no tenen recursos suficients per a viure dignament.
6.- Organitzar equips humans per a promoure la convivència i el civisme amb la funció de resoldre els conflictes i els problemes que es visquin a les escales dels blocs d'habitatges.
7.- Permetre i impulsar l'autoorganització i el treball social per a que les persones puguin tenir l'oportunitat de participar a la societat amb el seu treball de forma dignificada i així sentir que no viuen de caritat, que participen amb la seva feina a la societat.
- PERÒ LLUNY D'APLICAR SOLUCIONS EFECTIVES A LA SORTIDA DEL POU EN EL QUE ES TROBA BONA PART DE LES PERSONES A SALT, QUÈ ANUNCIA ARA CiU, A MENYS DE DOS MESOS DE LES ELECCIONS?
- QUE REGALARAN 2'5 MILIONS D'EUROS ALS BANCS! UNS BANCS QUE SÓN CULPABLES DE LA GREU SITUACIÓ QUE PATEIX LA CLASSE TREBALLADORA D'AQUEST MUNICIPI I D'ARREU DE CATALUNYA I DE L'ESTAT.
- REMARQUEM QUE CiU TE LES EINES LEGALS PER RESOLDRE EL PROBLEMA PERÒ SEGUEIXEN IGNORANT LA MOCIÓ APROVADA A L'AJUNTAMENT DE SALT QUE RECLAMA EL COMPLIMENT DE LA LLEI CATALANA QUE PREVEU SANCIONS DE FINS A 900.000€ ALS BANCS I GRANS EMPRESES QUE MANTENEN PISOS BUITS.
- I TAMBÉ ÉS MOLT I MOLT GREU QUE L'EQUIP DE GOVERN DE CiU A SALT MANTINGUI LA TAULA LOCAL PEL DRET A L'HABITATGE DE SALT CONTROLADA I DESACTIVADA.
EXPLICACIÓ DE L'ESTAFA DE LES HIPOTEQUES A SALT:
Milers de famílies de Salt ara es troben en situació de greu d'injustícia social, víctimes de bancs i caixes que els van enganyar per firmar hipoteques repletes de clàusules abusives. Moltes d'aquestes entitats han estat les culpables de la situació econòmica general a causa de la seva gestió criminal. Els directius d'aquestes entitats, ja sabien que bona part de les hipoteques signades, no es podrien pagar i, per tant, en això rau gran part l'estafa. Als jutjats de Girona hi ha centenars de casos denunciats. I s'ha desnonat a milers de persones de pisos de Salt. En molts casos parlem d'hipoteques on s'obligava a firmar com a avals a persones que sovint ni tan sols es coneixien o bé a diverses persones alhora avalant la compra d'un mateix habitatge, de manera que quan una família no podia fer front a la hipoteca, el banc es podia quedar amb diversos habitatges a la vegada, a causa de l'efecte en cadena dels avaladors. Una estafa també pels preus dels habitatges, ja que la bombolla immobiliària a Salt va adquirir unes proporcions estratosfèriques: pisos vells, molt senzills, en una zona poc valorada, eren venuts per imports molt i molt elevats. D'altra banda, l'estafa es va incrementar a causa dels problemes d'idioma i de coneixement del funcionament de la nostra societat per part de la migració. Les administracions no han sabut o no han volgut aplicar polítiques socials per a pal·liar aquesta problemàtica. En aquest sentit, recordem que fa més de cinc anys que volta pels jutjats de Girona el cas de la detenció del director d'una oficina situada a Girona de l'antiga Caja Madrid -ara Bankia- i de diversos responsables d'immobiliàries que es van posar d'acord, encara presumptament, per estafar a les persones migrades, moltes d'elles residents a Salt. Un cas que ha afectat a més d'un centenar de famílies, segons ens han informat els advocats que porten els casos. El seu abast pot ser molt més gran però per desninformació o manca de defensa efectiva moltes de les persones afectades per aquesta estafa no s'han pogut defensar. El modus operandi era el següent: al notari es signava una hipoteca per un import molt més elevat que el de la compravenda del pis i a través de talons es repartien els diners restants entre les persones implicades en l'estafa.
I davant de tota aquesta greu situació d'estafa i d'indefensió què han fet els governs de CiU a l'Ajuntament de Salt i de la Generalitat: res de positiu per a les persones afectades. Ben al contrari, s'han posicionat al costat de les entitats bancàries, de les grans empreses especulatives i de la SAREB.
LA MANIOBRA ELECTORAL DE LA COMPRA DE PISOS A BANCS HA ESTAT ANUNCIADA ALS MITJANS, SENSE DEBAT AMB ELS AGENTS SOCIALS I ALTRES PARTITS I SENSE PASSAR PER LA TAULA PEL DRET A L'HABITATGE. AQUESTA OPACITAT HABITUAL DE CiU ENS GENERA MOLTS DUBTES SERIOSOS:
- No sabem la ubicació concreta dels pisos que es volen comprar als bancs i amb quins criteris es farà la tria.
- No s'ha dit res sobre com, amb quins diners i en quins terminis s'adequaran els habitatges, ja que la gran majoria de pisos de segona mà es troben en situacions deplorables.
- No sabem quan tenen previst que els pisos arribin a mans de persones que els puguin necessitar.
- Es pensen comprar habitatges de blocs nous? I si la resposta es negativa, per què? No serà que CiU està defensant només els interessos dels bancs i altres interessos que no s'han fet públics? Salt té nombrosos blocs nous completament buits que necessitarien una mínima adequació.
- Les persones que eren propietàries dels habitatges seguiran tenint deutes amb els bancs que se'ls van adjudicar?
- I sobretot, per què l'Ajuntament de Salt i la Generalitat NO treballen per aturar tots els desnonaments i desallotjaments d'habitatges habituals i propietat de bancs i de grans empreses que es produeixen a la població i arreu de Catalunya?
Per altra banda, ens preocupa molt d'on provenen els diners. El mateix Alcalde Torramadé ha dit que els 2'5 milions d'euros provenen dels pressupostos inclosos en el PLA ARU, el Pla Àrea de Renovació Urbana, que va aixecar moltíssimes controvèrsies i que va posar en marxa un moviment local en contra, l'ANTI-ARU. Un moviment que ha estat anys denunciant els interessos especulatius i de geocentrificació de CiU i del PSC. A la PAH-GIRONA-SALT ens preocupa que aquests diners tinguin per objectiu emmascarar el PLA ARU per aconseguir que es converteixi en una realitat a través de la compra d'habitatges vells ubiccats en uns mateixos blocs concrets, sobretot concentrats al centre del municipi, per a promoure més endavant el seu buidatge i especular, situació que es coneix amb el nom de geocentrificació
NO ESTEM DISPOSADES A QUE AQUESTS PISOS S'HAGIN DE TORNAR A PAGAR AMB MÉS DINERS PÚBLICS, ENTREGATS A BANCS, LA MAJORIA DELS QUALS HAN ESTAT RESCATATS AMB DINERS DE TOTS I DE TOTES, QUE S'HAN RESTAT DE SANITAT, D'EDUCACIÓ I DE SERVEIS SOCIALS.
A LA PAH-GIRONA-SALT TENIM BEN CLAR QUE SÍ QUE ES PODEN ATURAR ELS DESNONAMENTS I ASSEGURAR EL DRET A L'HABITATGE, PERÒ QUE EL PROBLEMA A SALT, A CATALUNYA, A L'ESTAT ÉS LA MANCA DE VOLUNTAT POLÍTICA I LA MANCA DE MOBILITZACIÓ SOCIAL SUFICIENT COM PER A ATURAR ALS CORRUPTES I CRIMINALS QUE ESTAN ATEMPTANT CONTRA ELS DRETS HUMANS, UN DELS PRINCIPALS:
EL DRET A L'HABITATGE!
EXIGIM SOLUCIONS REALS I EFECTIVES. EXIGIM POLÍTIQUES QUE ASSEGURIN EL DRET A L'HABITATGE. LA DACIÓ JA HEM VIST QUE NO ÉS LA SOLUCIÓ PER A LA MAJORIA DE CASOS, JA QUE AMB L'ENTREGA DE LA PROPIETAT AL BANC, LA CLASSE TREBALLADORA NOMÉS PERD DRETS I HA DE PIDOLAR I PATIR PER TENIR UN SOSTRE. I TAMPOC ÉS CAP MENA DE SOLUCIOR INJECTAR MÉS DINERS ALS BANCS CRIMINALS I TÒXICS.
CiU ÉS UN NIU DE
CORRUPCIÓ,
CLIENTELISME
I CLIMINALS!
FORA CiU!



VERSIÓN EN CASTELLANO



CiU QUIERE INYECTAR 2,5 MILLONES DE EUROS PÚBLICOS A LA BANCA A TRAVÉS DE LA COMPRA DE UNOS 100 PISOS EN SALT QUE PROVIENEN DE PERSONAS QUE HAN SUFRIDO LA ESTAFA HIPOTECARIA.
Queremos remarcar que los pisos que ahora CiU quiere comprar, son viviendas que los bancos han sido robadas a personas y familias trabajadoras, tanto con nacionalidad española como sin, a través de la enorme estafa de las hipotecas, que repetimos ha afectado a buena parte de la población, migrada o no.
LA MEDIDA ES UN ACTO ELECTORALISTA PARA INTENTAR ENGAÑAR A GOLPE DE DESINFORMACIÓN A LA POBLACIÓN, HACIENDO VER QUE HACEN Y EN REALIDAD TRAICIONANDO AL EL PUEBLO, REGALANDO RECURSOS ECONÓMICOS A LOS BANCOS, COMO ES MARCA DE CiU Y DEL PP.
Estos 100 pisos de los cuales se está hablando son completamente insuficientes para atender la enorme emergencia habitacional, puesto que ahora en Salt muchísimas personas se acumulan en 'pisos patera', provocando una situación insostenible. El Ayuntamiento no ha hecho públicas los datos sobre esta situación que la PAH-GIRONA-SALT hemos denunciado de forma reiterada.
ES TAMBIÉN MUY GRAVE QUE CiU EN LA GENERALITAT Y EN EL AYUNTAMIENTO DE SALT, ESTÉN IGNORANDO LA LEY CATALANA QUE QUE PERMITE SANCIONAR A LAS ENTIDADES QUE MANTIENEN PISOS VACÍOS. Y ES MÁS GRAVE QUE ESTO PASE EN SALT, DONDE LA SITUACIÓN DE EMERGENCIA HABITACIONAL ES MUY INTENSA Y DONDE LA ESTAFA HIPOTECARIA SE LLEVÓ A CABO CON ESPECIAL INTENSIDAD.
Hace más de un año que la PAH-GIRONA-SALT conseguimos que el Ayuntamiento aprobara una moción donde se comprometía a tramitar las denuncias contra los bancos que incumplieran esta ley mencionada. Y el equipo de gobierno de CiU no ha dado ningún paso adelante para cumplir con la ley ni con la moción.
Hay que decir que la estafa hipotecaria ha adquirido una dimensión muy superior en Salt, si la comparamos con otros municipios y ciudades. A pesar de que no se conocen datos oficiales por poblaciones, nuestra tarea del día a día nos permite afirmar que Salt es una de las zonas más afectadas por los desahucios de toda Catalunya y de todo el Estado.
La población migrada tiene un alto grado de desconocimiento sobre cómo defenderse. A esto hay que sumar que en las administraciones judiciales y en el Ayuntamiento de Salt han recibido de forma sistemática un trato claramente discriminatorio en negativo, que ha perjudicado o imposibilitado su defensa efectiva para salvaguardar su Derecho a la Vivienda.
PARA QUÉ PODRÍAN SERVIR LOS 2.5 MILLONES DE EUROS?
1.- ES NECESARIO Y URGENTE QUE SE DECLARE LA POBLACIÓN DE SALT COMO ZONA DE EMERGENCIA HABITACIONAL y que se paren los desahucios de hipotecas y desalojos de ocupaciones impulsados por los bancos, que cada día se producen en Salt, cuando la persona o familia no tiene los recursos suficientes para vivir con dignidad. La Generalitat tendría que hacer extensiva esta declaración de Emergencia Habitacional a todos los desahucios de personas o familias de Catalunya.
2.- Organizar la ocupación de los pisos vacíos de los bancos por parte de las personas y familias que sufrieran desahucios de alquileres de particulares.
3.- Empadronar a las personas y familias que están ocupando pisos de bancos puesto que la ley señala que la administración local tiene la obligación de empadronar a las personas al lugar donde viven.
4.- Aplicar urgentemente políticas de rescate de las personas: Recuperación socializada de alimentos, atención especial a la infancia, apoyo institucional a la auto-organización de colectivos para superar la EMERGENCIA VIVENCIAL EN SALT.
5.- Apoyo institucional a las ocupaciones de viviendas ahora propiedad de bancos: apoyo jurídico, de servicios sociales y económico a las familias que no tienen recursos suficientes para vivir dignamente.
6.- Organizar equipos humanos para promover la convivencia y el civismo con la función de resolver los conflictos y los problemas que se vivan a las escaleras de los bloques de viviendas.
7.- Permitir e impulsar la auto-organización y el trabajo social para que las personas puedan tener la oportunidad de participar en la sociedad con su trabajo de forma dignificada y así sentir que no viven de caridad, que participan con su trabajo en la sociedad.
PERO LEJOS De APLICAR SOLUCIONES EFECTIVAS PARA SUPERAR LA ESTAFA-CRISIS EN LA QUE SE ENCUENTRAN BUENA PARTE DE LAS PERSONAS EN SALT, ¿QUÉ ANUNCIA AHORA CiU A MENOS DE DOS MESES DE LAS ELECCIONES?
QUE REGALARÁN 2'5 MILLONES De EUROS A LOS BANCOS! UNOS BANCOS QUE SON CULPABLES DE LA GRAVE SITUACIÓN QUE SUFRE LA CLASE TRABAJADORA De ESTE MUNICIPIO Y De todo CATALUNYA Y DEL ESTADO.
REMARCAMOS QUE CiU TIENE LAS HERRAMIENTAS LEGALES PARA RESOLVER EL PROBLEMA PERO SIGUEN IGNORANDO LA MOCIÓN APROBADA EN El AYUNTAMIENTO DE SALT QUE RECLAMA EL CUMPLIMIENTO DE LA LEY CATALANA QUE PREVEE SANCIONES DE HASTA 900.000€ A LOS BANCOS Y GRANDES EMPRESAS QUE MANTIENEN PISOS VACÍOS.
Y TAMBIÉN ES MUY MUY GRAVE QUE EL EQUIPO DE GOBIERNO DE CiU EN SALT MANTENGA LA MESA LOCAL POR EL DERECHO A LA VIVIENDA DE SALT CONTROLADA Y DESACTIVADA.
EXPLICACIÓN DE LA ESTAFA DE LAS HIPOTECAS EN SALT:
Miles de personas y familias de Salt ahora se encuentran en situación de grave de injusticia social, víctimas de bancos y cajas que las engañaron para firmar hipotecas repletas de cláusulas abusivas. Muchas de estas entidades han sido las culpables de la situación económica general debido a su gestión criminal. Los directivos de estas entidades, ya sabían que buena parte de las hipotecas firmadas, no se podrían pagar y, por lo tanto, en esto se basa gran parte de la estafa. En los juzgados de Girona hay centenares de casos denunciados. Y se ha desahuciado a miles de personas de viviendas de Salt. En muchos casos hablamos de hipotecas donde se obligaba a firmar como avales a personas que a menudo ni siquiera se conocían o bien a varias personas a la vez avalando la compra de una misma vivienda, de forma que cuando una familia no podía hacer frente a la hipoteca, el banco se podía quedar con varias viviendas a la vez, debido al efecto en cadena de los avaladores. Una estafa también por los precios de las viviendas, puesto que la burbuja inmobiliaria en Salt adquirió unas proporciones estratosféricas: pisos viejos, muy sencillos, en una zona poco valorada, eran vendidos por importes muy elevados. Por otro lado, la estafa se incrementó debido a los problemas de idioma y de conocimiento del funcionamiento de nuestra sociedad por parte de la migración. Las administraciones no han sabido o no han querido aplicar políticas sociales para paliar esta problemática. En este sentido, recordamos que hace más de cinco años que los juzgados de Girona tramitan el caso de la detención del director de una oficina situada en Girona de la antigua Caja Madrid -ahora Bankia- y de varios responsables de inmobiliarias que se pusieron de acuerdo, todavía presuntamente, para estafar a las personas migradas, muchas de ellas residentes en Salt. Un caso que ha afectado a más de un centenar de familias, según nos han informado los abogados que traen los casos. Su alcance puede ser mucho más grande pero por desinformación o carencia de defensa efectiva muchas de las personas afectadas por esta estafa no se han podido defender. El 'modus operandi' era el siguiente: en el notario se firmaba una hipoteca por un importe mucho más elevado que el de la compraventa del piso y a través de talones se repartían el dinero restante entre las personas implicadas en la estafa.
Y ante toda esta grave situación de estafa y de indefensión, qué han promovido los gobiernos de CiU al Ayuntamiento de Salt y de la Generalitat: nada de positivo para las personas afectadas. Al contrario, se han posicionado junto a las entidades bancarias, las grandes empresas especulativas y la SAREB.
LA MANIOBRA ELECTORAL DE LA COMPRA DE PISOS A BANCOS HA SIDO ANUNCIADA A LOS MEDIOS, SIN DEBATE CON LOS AGENTES SOCIALES Y OTROS PARTIDOS Y SIN PASAR POR LA MESA POR EL DERECHO A LA VIVIENDA. ESTA OPACIDAD HABITUAL EN CiU NOS GENERA MUCHAS DUDAS SERIAS:
- No sabemos la ubicación concreta de los pisos que se quieren comprar a los bancos y con qué criterios se hará la elección.
- No se ha dicho nada sobre cómo, con qué dinero y en qué plazos se adecuarán las viviendas, puesto que la gran mayoría de pisos de segunda mano se encuentran en situaciones deplorables.
- No sabemos cuando tienen previsto que los pisos lleguen a manso de personas que los puedan necesitar.
- ¿Se piensan comprar viviendas de bloques nuevos? Y si la respuesta se negativa, por qué? ¿No será que CiU está defendiendo sólo los intereses de los bancos y otros intereses que no se han hecho públicos? Salt tiene numerosos bloques nuevos completamente vacíos que necesitarían una mínima adecuación.
- ¿Las personas que eran propietarias de las viviendas seguirán teniendo deudas con los bancos que se los adjudicaron?
- Y sobre todo, ¿por qué el Ayuntamiento de Salt y la Generalitat NO trabajan para parar todos los desahucios y desalojos de viviendas habituales y propiedad de bancos y de grandes empresas que se producen a la población y en todo Cataluny?
Por otro lado, nos preocupa mucho de donde provienen el dinero. El mismo Alcalde Torramadé ha dicho que los 2'5 millones de euros provienen de los presupuestos incluidos en el PLA ARU, el Plano Área de Renovación Urbana, que levantó muchísimas controversias y que puso en marcha un movimiento local en contra, la ANTI-ARU. Un movimiento que ha estado años denunciando los intereses especulativos y de geocentrificación de CiU y del PSC. A la PAH-GIRONA-SALT nos preocupa que este dinero tengan por objetivo enmascarar el PLA ARU para conseguir que se convierta en una realidad a través de la compra de viviendas viejas ubicadas en unos mismos bloques concretos, sobre todo concentrados al centro del municipio, para promover más adelante su vaciado y especular, situación que se conoce con el nombre de geocentrificación.
NO ESTAMOS DISPUESTAS A QUE ESTOS PISOS SE TENGAN QUE VOLVER A PAGAR CON MÁS DINERO PÚBLICO, ENTREGADO A BANCOS, LA MAYORÍA DE LOS CUALES HAN SIDO RESCATADOS CON DINERO DE TODOS Y DE TODAS, QUE SE HA RESTADO A LA SANIDAD, A LA EDUCACIÓN Y A LOS SERVICIOS SOCIALES.
EN LA PAH-GIRONA-SALT TENEMOS MUY CLARO QUE SÍ QUE SE PUEDEN PARAR LOS DESAHUCIOS Y ASEGURAR EL DERECHO A La VIVIENDA, PERO QUE EL PROBLEMA EN SALT, EN CATALUNYA, EN El ESTADO ES LA CARENCIA DE VOLUNTAD POLÍTICA Y LA CARENCIA DE MOVILIZACIÓN SOCIAL SUFICIENTE COMO PARA PARAR A LOS CORRUPTOS Y CRIMINALES QUE ESTÁN ATENTANDO CONTRA LOS DERECHOS HUMANOS, UNO DE LOS PRINCIPALES:
EL DERECHO A La VIVIENDA!
EXIGIMOS SOLUCIONES REALES Y EFECTIVAS. EXIGIMOS POLÍTICAS QUE ASEGUREN EL DERECHO A LA VIVIENDA. LA DACIÓN YA HEMOS VISTO QUE NO ES LA SOLUCIÓN PARA LA MAYORÍA DE CASOS, PUESTO QUE CON LA ENTREGA DE LA PROPIEDAD AL BANCO, LA CLASE TRABAJADORA SÓLO PIERDE DERECHOS Y TIENE QUE PEDIR CARIDAD Y SUFRIR PARA TENER UN TECHO. Y TAMPOCO ES NINGÚN TIPO DE SOLUCIÓN INYECTAR MÁS DINERO PÚBLICO A LOS BANCOS CRIMINALES Y TÓXICOS.
¡CiU ES UN NIDO DE CORRUPCIÓN,
CLIENTELISMO
Y CLIMINALES!
¡FUERA CiU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada