dilluns, 7 d’abril del 2014

COMUNICAT PAH GIRONA-SALT

PAH Girona-Salt, per diverses informacions que han aparegut als mitjans de comunicació, ens veiem amb la necessitat d'aclarir uns quants punts:

1- La fins el passat divendres 4 d'abril de 2014, portaveu de la PAH Girona-Salt i afectada per la hipoteca, Marta Afuera i Pons, ha decidit desvincular-se de la coordinació de la PAH Girona-Salt per motius personals.

2-A l'assemblea de PAHs gironines celebrada el passat dissabte a Canovelles, la PAH Girona-Salt va explicar aquesta renúncia a la resta de Plataformes de Catalunya i la continuació del moviment a Girona-Salt. Es va acordar que diverses persones que ja havien format part en el passat de la Coordinació es reincorporarien, i es va ratificar la validesa de l'actual equip de coordinació.

Així mateix, anunciem que com cada dijous celebrarem reunió de coordinació però amb caràcter extra-ordinari per a marcar el full de ruta dels propers mesos.

3- Volem recordar la important tasca de la PAH Girona-Salt durant l'últim any, que ha estat possible en gran part per la feina de la ex-portaveu Marta Afuera, i que es concreta en les següents dades:

- 3996 assistents a les assemblees (1 vegada o més)
- Execucions Hipotecaries obertes 353
- Execucions Hipotecàries futures 571
- Desnonaments Aturats 75
- Doc. Clàusules abusives presentades 226
- Exp. Emergència hab. 109
- Dacions pagaments 29
- Re-ocupacions 39

4- Des de PAH Girona-Salt declarem la nostra ferma voluntat de seguir lluitant i treballant per la nostra prioritat que són els afectats per la Hipoteca. I demanem, en benefici de totes les persones afectades, que prevalguin la cooperació, el respecte i la lluita per damunt d'altres aspectes no constructius o personals.

La PAH Girona-Salt segueix i continua treballant com sempre ha fet, per intentar aportar un granet de sorra en la construcció d'un món que volem molt més just.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada